info@cevabdzinicahari.com
Žitarnica bb, Travnik
030511727

O nama

O nama

Ćevabdžinica „Hari“ pozicionirala se na prvo mjesto u Travniku kao jedinstven bh. brend koji već tri decenije kontinuirano osvaja cijeli region tradicionalnom kvalitetom.

Danas, ćevabdžinica „Hari“ zauzima veoma značajno mjesto u okviru turističke gastro ponude grada Travnika zahvaljujući nadaleko čuvenim ćevapima, ali i kontinuiranoj i kvalitetnoj dugogodišnjoj porodičnoj tradiciji koja datira još iz 1989. godine.

Kontakt informacije

Zašto izabrati nas ?

Ćevapi

Jedinstvena receptura

Iako se svrstavaju pod isti naziv, uočljive su određene regionalne razlike u recepturi, ali i obliku i izgledu ćevapa u Bosni i Hercegovini, a travnički ćevap, pored svojstvenog mirisa i ukusa, također izdvaja i čini posebnim i prepoznatljiva “pitica”, koju na poseban način spravljaju travnički pekari.

Miris tradicije

Miris koji neodoljivo podsjeća na tradiciju i ukus koji  uvijek vraća domu, nedvojbeno su posebni simboli jednog od najpoznatijih nacionalnih specijaliteta, stoga je i namjera da se gosti u ćevabdžinici Hari osjećaju kao ‘kod kuće’. Kroz višegodišnje postojanje nastojimo očuvati najznačajnije tradicijske vrijednosti, te smo inspiraciju za logo pronašli u nacionalnom spomeniku – Šarenoj džamiji.

Unikatan ambijent

Da bi svi gosti iskusili potpuni i nezoboravan gastro doživljaj u samom srcu BiH, pored uživanja u prepoznatljivom okusu i mirisu najukusnijih i najpoznatijih ćevapa u regionu, kompletan vanjski i unutrašnji ambijent ćevabdžinice Hari odiše spojem originalnog i unikatnog savremenog stila.

Kako doći do nas ?

Translate »